Detoksikacijom do zdravlja

Kad smo duže pod utjecajem stresa ili bilo kakvog drugog zagađenja, kao što su lijekovi, loša prehrana, izloženost vanjskim uvjetima zračenja i sl. , organizam teško može izvršiti svoju samoregulirajuću funkciju, pa dolazi do zagađenja organizma i možebitne bolesti.

Što znači “zagađen organizam”?
• loše stanje debelog crijeva, koje vraća u krv mnogo otrovnih materija.
• poremećen rad jetre, filtera organizma, čistača krvi.
• oslabljen rad bubrega, koji, kao i jetra, trebaju čistiti krv.
• poremećen rad neurovegetativnog sustava, koji upravlja radom unutrašnjih organa.
• infekcije u raznim dijelovima organizma, a najčešće u ustima, zubima, nosu, koje dospijevaju u krv, a ona ih dalje raznosi po organizmu.

Većina bolesti je posljedica nedostatka vitalnih hranjivih tvari. Umjesto toga se gomila loša hrana koju organizam ne može iskoristiti, a tog balasta se teško i rješava radi oslabljenog metabolizma i neravnoteže bakterija u crijevnoj flori. Tako hrana ostaje dugo u crijevima, truleći, a toksini se vraćaju natrag u krv trujući cijeli organizam.

Osloboditi se negativnih programa življenja i očistiti organizam je proces koji će pomoći sistemu samoregulacije da obnovi svoje funkcije.

Čišćenje ili detoksikacija je pomoglo mnogim ljudima poboljšati otpornost na bolesti, smanjiti simptome različitih kroničnih zdravstvenih problema, normalizirati težinu, i povećati fizičke i mentalne sposobnosti.

Kada se tijelo detoksicira previše brzo odbacujući toksični otpad koji se godinama ugrađivao unutar naših organa, može se javiti kriza iscjeljenja.

Čišćenje kuće (detoksikacija):
• čišćenje limfnog sustava, krvi,
• obnavljanje ravnoteže u tijelu,
• uklanjanje toksičnih naslaga iz stanica,
• njegovanje jetre i bubrega
• obnavljanje vitalnosti,
• životna energija se počinje oporavljati,
• organi se rekonstruiraju…

Sve to su velike i značajne aktivnosti u našem organizmu, pa možemo imati popratnu glavobolju, uznemirenost, simptome gripe, umor, osip na koži….

Program « Lagani početak «, za detoksikaciju organizma, s pravom nosi ovo ime.  Stručnjaci Aquasourca su ga posložili tako da detoksikaciju vašeg organizma odradi kroz četiri tjedna, lagano, ne remeteći vaše radne aktivnosti.

Program sadrži:

Klamatsku algu (AFA- Afanizomenon flos aqua) za prehranu cijelog organizma na staničnom nivou. Njeno bogatstvo hranjivih sastojaka osjetimo već na početku.

Acidophilus i Bifidus – probiotici, prirodne prijateljske bakterije probavnog trakta neophodne za optimalno zdravlje probavnog trakta, jačanje jetre i krvi. Olakšavaju probavu i apsorpciju bjelančevina i masnoća uz očuvanje minerala kao što su fosfor, kalcij i željezo. Uklanjaju zatvor, pomažu u čišćenju crijeva … Sudjeluju u razgradnji nekih kancerogena, smanjuju nivo štetnog kolesterola, sintetiziraju hormone i vitamine B i K. Štite crijeva, mokraćne i spolne kanale od bakterijskih i gljivičnih upala.

Probavne enzime – pomažu bolju usvojivost hrane, bez procesa truljenja i fermentacije, štede osobne enzimske rezerve koje koriste za pročišćavanje organizma.
Kompleks masnih kiselina(EMK) je vrlo koristan uz Lagani početak

Dr. Petar Naydenov kaže da su EMK neophodne za izvlačenje vitalne energije iz hranjivih tvari kao i za pokretanje te energije u našem tijelu. Upravljaju rastom, vitalnošću, umom. Zato su dobra podrška i važan dodatak svakoj hrani, koristan i za bolesne i za zdrave, za djecu i odrasle, intelektualce i za ljude izložene fizičkom naporu.

Kompleks masnih kiselina sadrži 88 masnih kiselina uključujući sve osnovne (esencijalne) masne kiseline koje se ne proizvode u ljudskom organizmu te se moraju unositi hranom.

Na osnovu osobnog iskustva i iskustava prijatelja i poznanika program Lagani početak /Start easy program sa kompleksom masnih kiselina preporučam svima koji žele napraviti veliko spremanje.
Naravno, nakon toga ćete se prema vašem tijelu ponašati kao prema vašem domu kada ga detaljno očistite.

Nećete ga zatrpavati smećem već ćete ga svakodnevno održavati čistim. Uz pomoć AFA alge, koja će vas kvalitetno nahraniti, a koja je ujedno i čistač, posao održavanja čistoće će vam zaista biti lagan.

Klamatske alge – modro- zelene alge iz iz jednog od najčišćeg jezera na svijetu (Gornje Klamatsko jezero u Oregonu, SAD), latinskog naziva aphanizomenon flos aquae – prehrambene su alge koje Klamatske alge – modro- zelene alge iz iz jednog od najčišćeg jezera na svijetu (Gornje Klamatsko jezero u Oregonu, SAD), latinskog naziva aphanizomenon flos aquae – prehrambene su alge koje uspijevaju u podnožju vulkana, u nezagađenoj okolini narodnog parka Cascade Mountains.

Najkompletnija su bio- raspoloživa hrana na planetu.

Omogućuju 100-postotnu resorpciju  te su stoga prikladne za djecu, trudnice, bolesnike, starije osobe, kao i za kućne ljubimce.

Uspijevaju u podnožju vulkana, u nezagađenoj okolini narodnog parka Cascade Mountains.

Alge su temelj hranidbenog lanca. Stoga tijelo lako prepoznaje hranjive sastojke u algama kao hranu, a one se brzo apsorbiraju. Sadrži mnogo hranjivih tvari što znači da se gotovo sve što se u algama nalazi pretvara u tijelu u energiju.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s