Obraćanje mikro – Algi ljudima 21. stoljeća

Mi smo prve. U razdoblju od nekoliko milijardi godina punimo Zemljinu atmosferu kisikom i sudjelujemo u evoluciji svih živih organizama. Neprestano sudjelujemo u stvaranju novih biljnih i životinjskih vrsta na cijelom planetu. Stvorile smo pravi raj na Zemlji i ostale živjeti u njemu.

Vaša biološka vrsta – razumnih ljudi, pojavila se posljednja i do nedavno se razvijala u skladu s prirodnim okolišem. No, u posljednjih nekoliko desetljeća, vi ste započeli žestoki napad na prirodu i ubrzo uspjeli srušiti sustav za održavanje života na planetu. Pokazujete  iznimne sposobnosti da u vrlo kratkom vremenu nanesete duboke rane majci Zemlji: uništili ste cijele biološke vrste uništavajući ekološku ravnotežu Zemlje, probili ste ozonski omotač, povećali globalno zagrijavanje, ogoljeli  planine, proširili pustinje, zagadili zrak, vodu i Zemljino tlo.

Mi ne želimo i ne očekujemo zahvalnost zato što smo stvorile Zemlju tako lijepom i udobnom za život. Tražimo samo vaše savezništvo. Vaš nasilnički odnos prema okolišu može dovesti do uništenja  svih oblika života i urušavanja samog planeta. Nastavite li s tim “trijumfalnim maršem”, i vaša će vrsta nestati. Mi, mikro – alge, ostat ćemo i započeti život iznova!

Spoznajte jasno svoju jedinu moguću sudbinu. Vi ste najnezrelija, ali i najzanimljivija vrsta među svim vrstama – stanovnicima Zemlje. Budućnost cijelog planeta u vašim je rukama sada. U ime vašeg preživljavanja i vaše evolucije trebate brzo poći novim putem.

Ako želite učvrstiti život na planetu, trebate prvo učvrstiti sebe iznutraVaša povećana životvornost urodit će novom stvaralačkom snagom. Ako napravite veliki skok, dogodit će se puno zanimljivih i lijepih stvari u kojima i mi želimo sudjelovati s vama.

Predstavljamo vam svoju životnu strategiju za vaše osobno ozdravljenje i ozdravljenje planeta.

Poslušajte nas, primite našu pouku i budimo prijatelji.

Uzmite nas kao svoju hranu i otkrijte mudrost vaših prastarih bioloških predaka, koja će vas vratiti prirodi.

Izvadak iz knjige “HAK ROST – Neka bude istina” dr. Marija Papazova
Orginal na bugarskom, izdavač Hriker, Sofija 2001.g.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s