AquaSource proizvodi

Diljem svijeta raste svijest o tome kako naši odabiri mogu utjecati na zdravlje i kvalitetu našeg života. Čini se da mnoge stvari koje negativno utječu na naše zdravlje nisu pod našom kontrolom.

Komercijalno obrađena hrana, ubrzan životni stil i osiromašeno tlo mogu otežati uravnoteženu prehranu koja nam osigurava optimalne razine svih esencijalnih hranjivih tvari. Ne samo da hrani koju jedemo mogu nedostajati ili može imati premalo hranjivih sastojaka, nego je dokazano da su neki dodaci hrani štetni. Zagađenje i drugi faktori onečišćenja povećavaju potrebu našeg tijela za nekim prehrambenih tvarima.

Uzimanje dodataka prehrani jedan je od načina na koji možete osigurati hranjivi unos važnih prehrambenih sastojaka i tako održati i zaštiti svoje zdravlje. Oni su praktično rješenje za to kako osigurati sebi i svojoj obitelji da dobiju hranjive tvari koje su neophodne za svakodnevno dobro zdravlje.

Naša predanost visokoj kvaliteti proizvoda iz prirodnog izvora, koji imaju posebnu namjenu da pomažu vitalnim funkcijama u tijelu i čistoći samih proizvoda vidljiva je u svemu što radimo.

Težimo čistoći, kako proizvoda tako i procesa. Koristimo Trufill kapsule koje sadrže 100% aktivne sastojke. Ne koriste se punila ni veziva bilo koje vrste. Kad je to moguće primijeniti, naše proizvode odobrava Društvo vegana. Koristimo samo prirodno dobiven CoQ10- a ne sintetičan.

Naše modro- zelene alge iz Gornjeg Klamatskog jezera u Oregonu, SAD najkompletnija su bio- raspoloživa hrana na planetu, iz jednog od najčišćeg jezera na svijetu. Za razliku od drugih koji zamrzavaju svoje alge, mi koristimo patentirani proces sušenja da bi sačuvali prehrambene vrijednosti naših algi i maksimalno ih iskoristili.

Mi u AquaSource-u strastveno se zalažemo za prirodna rješenja prehrane, osobnu odgovornost i izbor. Naši proizvodi djeluju u skladu s vašim tijelom, podržavajući njegove prirodne procese i obrambene funkcije.

Cijenimo vaše povjerenje dok kontinuirano nudimo proizvode izvrsne kvalitete da bi održavali i promovirali zdravlje i vitalnost, kontrolirali težinu i promovirali ljepotu, čim je to prirodnije moguće.

AquaSource

AquaSource proizvodi koje koristimo u ponudi su 3 tipa:

  1. superhrane, koje čiste i regeneriraju cijeli organizam na staničnoj razini,
  2. suplementi ili dodaci hrani koji rješavaju konkretne zdravstvene probleme i
  3. 100% prirodna kozmetika koja obnavlja i pomlađuje kožu.

Svi ovi proizvodi su korisni za tijelo i um i predstavljaju odgovoran način za poboljšanje zdravlja. Koriste se i bez medicinskog savjeta i kompatibilni su sa svim načinima liječenja. Možete dobiti detaljne informacije o njima iz naših knjiga, kataloga i brošura.

Za više informacija javite se putem maila: afaalge.hr@gmail.com ili moba. 098/9770 275

CJENIK PROIZVODA MOŽETE PREUZETI OVDJE

Ne postoje granice vaših prihoda – oni ovise samo od vaše vještine! ~ Anhira

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s