Natural Being

Istinska ljepota dolazi iznutra – no vrhunska njega kože pomaže joj da zista zablista. Stoga smo stvorili učinkovitu paletu proizvoda za prirodno čistu, zdravu kožu. Duboko poštivanje mudrosti prirode je glavna bit naše palete- posebno formulirane s novozelandskim medom biljke manuka i s uljem biljke manuka te najčišćim biljnim sastojcima.

Natural Being pomaže vam da povratite harmoniju i ravnotežu vaše kože. Sve to bez potrebe za agresivnim kemikalijama ili kompliciranim proizvodima i tretmanima.

Jednostavno prirodna – sa samo tri osnovna sastojka

Med od manuke
Ovaj izvanredan med oživljava kožu nježnim stimuliranjem obnove stanica i istovremenom hidratacijom i održavanjem razine vlažnosti bez osjećaja masnoće. Naš aktivni med najviše kvalitete pažljivo se sakuplja kad ima najbolje djelovanje, za kožu koja sjaji od zdravlja.

Ulje od manuke
Esencijalno ulje nježno se ekstrahira iz listova biljke manuka. Odabrali smo ga zbog jedinstvenih protubakterijskih svojstava koja pomažu održati kožu čistom, bez mikroorganizma koji uzrokuju iritaciju.

Tokoferol – vitamin E
Ovaj antioksidant koji se lako upija stekao je naziv „vitamin za kožu“ jer štiti kožu od učinka starenja koji nastaje zbog slobodnih radikala. Ako se koristi redovito, djeluje čudotvorno na ožiljcima i protiv dehidriranja. Etički se ekstrahira iz soje koja nije genetski modificirana.

Što znači prirodno?
Kad govorimo o proizvodima za njegu kože “prirodno” podrazumijeva da je proizvod bio podvrgnut minimalnoj ili nikakvoj obradi i da ne sadrži sintetičko derivirane kemikalije ili druge slične sastojke. Koristimo organske ili u divljini uzgojene sastojke. Naše formulacije zadržavaju prirodne bioaktivne moći aktivnog manuka meda zajedno s moćima esencijalnih ulja i botaničkih ekstrakata. U našim proizvodima nikad nećete pronaći grube kemikalije, umjetne boje, umjetne mirise ili mineralna ulja.Samo čistu prirodu za njegu kože. Naši proizvodi su ekološki koliko je god to moguće jer se temelje na biljkama i koriste minimalnu obradu. Ne podržavamo testiranje na životinjama i ne testiramo svoje proizvode na njima, a od naših dobavljača također to ne zahtijevamo.

NATURAL BEING PROIZVODI  NE SADRŽE SINTETIČKE KONZERVANSE NI PARABEN

Ovo stvara potpuno različit pristup tome kako proizvod djeluje na koži. Konzervansi koji se obično koriste: metil paraben, etil paraben i propil paraben i njihovi derivati vrlo su dobri konzervansi, no oni zaustavljaju svaku aktivnost enzima (životni procesi mogu se odvijati samo uz aktivnost enzima) u proizvodu pa ne dolazi do plijesni ili kvarenja. Ovo djelovanje konzervansa nastavlja se i nakon primjene proizvoda na koži, proizvod se apsorbira u tkivo kože, prelazi u krvotok i završava u glavnim organima. Djelovanje konzervansa tako je stabilno da se nastavlja i u našem tijelu, ograničavajući uobičajenu aktivnost enzima u tijelu. Kako to znamo? Obdukcije na tumorima dokazale su prisustvo ostataka metil, etil i propil parabena.

Trebalo je gotovo 5 godina da se razvije originalni sustav konzervansa koji se koristi u Natural BEING-u. On se temelji na ekstraktu nekoliko biljaka s Novog Zelanda i na prirodnim spojevima. Naš sustav konzervansa razvijen je u nekoliko godina i različit je od proizvoda do proizvoda, ali se uglavnom radi o raznim novozelandskim biljkama i travama koje imaju jako protu-bakterijsko, protu-gljivično i antoksidativno djelovanje. Ovaj sustav nije tako učinkovit da sprječava kvarenje kao što je to slučaj s kemijskim konzervansima, pa je vijek trajanja proizvoda dvije godine no vjerujemo da će Vaše zadovoljstvo korištenjem Natural Being proizvoda biti dugovječno.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s