Jedinstvenost afa alge

Hraneći se sirovom AFA algom, osim blagodati svih nutritivnih vrijednosti, unosimo svijetlo u naš organizam.

Mi smo ljudske fotoćelije, sa sunčevom svijetlosti kao osnovnom biološkom hranjivom tvari, međutim, osobnim ponašanjem uspjeli smo se odvojiti od izvora svijetlosti koristeći fluorescentnu rasvjetu, životom u zatvorenom prostoru, naočalama, kontaktnim lećama, sunčanim naočalama, losionima za tamnjenje kože i slično, pa mnogi od nas pate od kroničnog nedostatka svjetlosti. Kao i neuhranjenost nedostatak svjetlosti nam uskraćuje potrebni nivo hranidbenih tvari i ritmičko stimuliranje bitno za život potpuno zdravog bića.

Prirodni energetski biostimulator

Klamatska Alga puno je više od minerala i vitamina. Ona nosi energetsku poruku visoke vibracije. U svojoj DNA  sadrži informacijiu o preživljavanju i brzoj prilagodbi, što nam  u ovim vremenima velikih i brzih promijena može biti od velike pomoći i podrške. AFA je najbolji  IZVOR  Energije,  Informacija i Inteligencije  za ponovno uspostavljanje i održavanje biosustava čovjeka. Sve ove kvalitete izuzetna su podrška duhovnom razvoju čovjeka.

 Stimulacija migracije matičnih stanica

AFA je jedini, do sada poznati, spoj za koji je nedavno dokazano da stimulira oslobađanje i migraciju matičnih stanica. Ustanovljeno je da doza od pet grama AFA alge povećava broj cirkulirajućih matičnih stanica… Ovo je matično-stanična teorija za ozdravljenje, regeneraciju i obnavljanje.

Eliksir za mozak

Zbog pozitivnog utjecaja na živčani i na neuro-imuno-humoralni sustav (PNEI), nazvana je eliksirom za mozak. Sadrži vitamine B skupine osobito B2, B6 i B12, prekursore neuropeptida i cijeli niz elemenata koji sudjeluju u funkciji živčanog sustava. Predstavljaju je kao antidepresiv.

Sinergijsko djelovanje

Mogli bi reći da je najveća jedinstvenost AFA alge njeno sinergijsko djelovanje, zbog čega ona doprinosi učinku svake ozdravljujuće terapije. To se ostvaruje  zahvaljujući njenom sadržaju, koji uključuje obilje nutrijenata (proteini, vitamini, minerali, elementi u tragovima, bioflavonoidi, klorofil, antioksidanti …), obilje sunčeve svjetlosti, a sve to podržano energijom visoke vibracije i sadržajem informacija pohranjenih u njenoj DNK. Njen položaj na početku prehrambenog lanca čini je poželjnom za sve organizme.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s