AquaSource

Tvrtku AquaSource su 1994. godine osnovali dva vodeća britanska homeopatska liječnika David Howell i Robert Davidson. Obojica su osjetili izazov da pronađu nove načine pomoći svojim pacijentima. Uočili su da modrozelena AFA alga znatno povećava učinak njihove terapije i liječenja.

Dr. Peter Naydenov rođen je u Bugarskoj 1958. god. Medicinsku akademiju završio je u Sofiji 1985. god. nakon čega je 8 godina radio kao pedijatar u Kjustendilu i Sofiji. U tom periodu izdaje jedini Informacijski bilten holističke medicine i sve se više usmjerava ka prirodnom načinu poboljšanja zdravlja i povećanju vitalnosti, osobito kod djece.

Još kao student medicine, dr. Nydenov usmjerio se holističnom pristupu. Jedan je od prvih liječnika homeopata u Bugarskoj i osnivač obuke klasične homeopatije. Prakticira klasičnu homeopatiju, fitoterapiju, algoterapiju i algoprofilaksu.

Za bolje upoznavanje ličnosti pacijenata i orijentaciju u njihovim problemima, dr. Naydenov se koristi i astrologijom koju izučava više od 20 godina. Stvorio je originalnu metodu – astropsihoenergetiku. Autor je više knjiga s holističkom tematikom.

Dr. Peter Naydenov jedan je od pionira uporabe modrozelenih AFA algi. Svjestan ogromnih mogućnosti za poboljšanje zdravlja,  produžetak života i podizanja zdravstvene kulture, danas putuje cijelom Bugarskom, Makedonijom, Hrvatskom, Slovenijom i Rusijom … i drži predavanja, seminare, obuku i konzultaciju mreže za distribuciju mikroalgi.

G. Howell se prisjeća: «Budući da smo sve više izloženi nepotrebnim dodacima hrani, komercijalnoj obradi koja umanjuje hranjivu vrijednost, zagađenju i drugim problemima s okolišem, naše tijelo je stalno na kušnji. Otkrili smo da modrozelene alge koriste mnogim pacijentima. Otada smo poduzeli opsežna istraživanja i konzultirali stotine stručnjaka koji su predani boljem razumijevanju prirode modrozelenih algi kao i metoda koje ih čine dostupnim svima na praktičan i ekonomičan način.»

AquaSource je predan promovirati zdravlje koristeći sastojke prirodnog podrijetla i proizvodeći razne visoko kavalitetne prehrambene proizvode koji su na raspolaganju svima.

Kao dio naše vizije,  proizvodi AquaSource-a prodaju se putem neovisnih prodajnih agenata.

U HRVATSKOJ, tvrtka AquaSource d.o.o. osnovana je u siječnju mjesecu 2001. godine. Sjedište tvrtke je u Rijeci. Proizvodi su stavljeni u promet u lipnju mjesecu iste godine. Osnova gotovo svih naših proizvoda je AquaSource Alga (Klamath Lake Algae – AFA alga) sa svojim izvanrednim nutricionističkim svojstvima poznata još kao super hrana našeg doba.
Dio smo međunarodne holding kompanije AquaSource Algae Group Plc. sa sjedištem u Republici Irskoj. Uz ured u Hrvatskoj, aktivni smo i u Bugarskoj, Grčkoj, Makedoniji, Rusiji, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Finskoj i Estoniji. Ured u Velikoj Britaniji servisira tržiše u Sloveniji i Srbiji.

AquaSource je posvećen tome da vas opskrbljuje kvalitetnim proizvodima koji koriste sastojke iz prirodnih izvora koji su stvoreni da bi:

 • očuvali dobro zdravlje
 • povećali energiju
 • postigli dobru fizičku spremnost
 • regulirali težinu
 • promovirali ljepotu

U AquaSource-u predani smo kvaliteti i u tome da vam pomognemo da dosegnete svoje ciljeve. Učinite AquaSource proizvode dijelom prirodnih elemenata vašeg zdravog životnog cilja!

Naša povijest uključuje:
1995 – AquaSource započinje isporuku proizvoda u Bugarsku
1997 – Početak djelatnosti u Sofiji, Bugarska
1999 – AquaSource otvara ured u Ateni, Grčka.
2001 – AquaSource otvara ured u Rijeci, Hrvatska.
2002 – AquaSource Algae Group Plc (AAG) je izlistan na Ofex-u, maloj burzi u Londonu namijenjenoj malim poduzećima. Iste godine  AquaSource Algae Group plc osvaja  nagradu za najbolju tvrtku godine u Ujedinjenom Kraljevstvu na OFEX tržištu
2002 –  Preuzeo  finsku tvrtku AMT i stekao bazu podataka neovisnih agenata direktne prodaje.
2002 –  AquaSource otvara ured u Talinu, Estonija.
2003 –  Početak djelatnosti u Švedskoj.
2003 – AquaSource otvara ured u Moskvi.
Godine 2005 – AquaSource Algae Group Plc (AAG) lansira liniju proizvoda za kožu tijelo Natural BEING u Finskoj, Rusiji, Grčkoj i Bugarskoj, a 2006. i u Hrvatskoj. 
S preko 70,000 neovisnih distributera i klijenata u 10 zemalja, mi zajedno ne samo da dijelimo nego i razvijamo i realiziramo viziju da prirodni elementi hranjivosti i ljepote budu dostupni svima.

VAŠE PLEMENITE AKTIVNOSTI U PROMICANJU ISTINE O ZDRAVLJU I ZDRAVOM NAČINU ŽIVOTA ČINE NAS POSEBNIM I PONOSNIM ŠTO SVI ZAJEDNO ČINIMO AQUASOURCE.

 AquaSource

3 misli o “AquaSource

 1. Poštovani,
  zanima me konzumiranje afa algi. medjutim naisla sam na tekstove, gdje se spominje da od WHO nije odobrena konzumacija zbog nejasnog djelovanja algi. Politika??

  • Draga Sanja, ovo su informacije koje ja imam…a i osobno iskustvo za neke tegobe!

   SZO – Svjetska zdravstvena organizacija alge je preporučila kao svakodnevni dodatak hrani jer nadoknađuju ono što današnjem načinu prehrane nedostaje i tako doprinosi dobrom zdravlju. Klamatske alge iz Gornjeg Klamatskog jezera su prirodne i izuzetno bogate nutrijentima. Njihovo blagotvorno djelovanje su poznavali još stari narodi, Maye i Asteci. Zadnjih godina sve više ljudi prepoznaje i osjeća izvanredno djelovanje algi te ih uvodi u svoju svakodnevnu prehranu.

   1. AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470

   2. U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

   http://afa-alge.weebly.com/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s