Koenzim Q10

Posebno važan za ljude sa srčanim problemima, za sportaše, a preporuča se i za vrijeme virusnih oboljenja, kod oboljenja desni, kod kardiovaskularnih i živčanih poremećaja, diabetes mellitusa, nesanice, smanjene potencije, iscrpljujućeg rada i stresa.

MPC. 30 kaps. 355 kn.
Info i narudzbe: morana.zg@gmail.com

Za što je još dobar koencim Q-10?

Studije pokazuju da je uspješan i u liječenju drugih kardiovaskularnih oboljenja: visokog krvnog tlaka, aritmije (nepravilni otkucaji srca), angine pektoris (stenokardija ili bol u prsima) i mitralne greške. Zbog svojih snažnih antioksidantskih svojstava, koencim Q-10 testiran je i na pacijentima koji boluju od degenerativnih neuroloških oboljenja, Parkinsonove bolesti, Huntingtoneove bolesti, ALS-a (antiotrofična lateralna skleroza) i multiple skleroze. Postoji nada da koencim Q-10 može usporiti razvoj tih oboljenja.

🟠RAK
Koencim Q-10 se također proučava u liječenju raka, osobito raka dojki od kojeg su zabilježeni neki zapanjujuće uspješni rezultati … dokumentirano da i pacijenti oboljeli od raka često imaju manjak koencima Q-10.

… Dr. Lockwood je za regresiju raka dojke i povlačenje raka jetre zaslugu prepisao koencimu Q-10. On smatra da bi većina pacijenata s rakom dojke uz konvencionalnu terapiju trebala dobivati i koencim Q-10. Dnevna je doza: između 90 i 390 miligrama.

🔴Regeneracija – Kura za regeneraciju tijela i pokretanje matičnih stanica iz koštane srži – čista Klamatska alga odjednom 5 grama algi dnevno (cca 13 kapsula) + CoQ10, u trajanju od 3 mjeseca

👉Informacija za potrosace:

Budući je koencim Q-10 topiv u masnoći, ključno je uzimati koencim Q-10 s nešto masnoće za apsorpciju.

🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀

Tvrtka AquaSource u svojoj paleti proizvoda ima Esencijalne masne kiseline (EMK) koje su dobra podrška koencimu Q-10, i svim drugim proizvodima, i važan dodatak svakoj hrani, koristan i za bolesne i za zdrave, za djecu i odrasle, intelektualce i ljude izložene fizičkom naporu.

Masne kiseline pomažu našem tijelu u sljedećem:

  • Hormonalna ravnoteža.
  • Metabolizam kolesterola.
  • Zdravlje srca.
  • Zdravlje zglobova.
  • Zdrava koža.
  • Mozak i živčani sustav.

AquaSource Kompleks masnih kiselina sadrži raznoliki opseg esencijalnih i ne-esencijalnih masnih kiselina iz noćurka, kurkume, crnog kima, goji bobica, koštica marelice, ulja mikroalgi koje je bogato DHA, kao i iz mnogih drugih biljnih ulja koja su organski uzgajana i potom obrađena postupkom hladnog prešanja, kako bi se zadržao njihov potpuni nutricionistički integritet.

👉Ključne prednosti:

Proizvod ne sadrži niti jedan GMO sastojak (svi su sastojci 100% genetski ne-modificirani).

Preko 98% sastojaka ovog proizvoda potječe iz organskog uzgoja. Dobiveni su postupkom hladnog prešanja, čime je održan njihov potpuni nutricionistički integritet.

Proizvod sadrži optimalan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina koje podržavaju srčano zdravlje, kao što su to potvrdila i znanstvena istraživanja.

Proizvod je dobar izvor omega-9 masne kiseline.

Proizvod sadrži ulje bogato DHA, porijeklom iz mikroalgi. DHA pomaže održavanju funkcije mozga.

👉2ml proizvoda tipično sadrži:
Omega-3 470mg,
Omega-6 565mg,
Omega-9 630mg,

👉Kalorijska vrijednost: 73.48KJ, 17.88kcal

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) nema nikakvih posebnih napomena u vezi ovog proizvoda.

Podaci o alergenima:
Sukladno EU Uredbi br. 1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod ne sadrži alergene.

Komentiraj