AFA – kapsule, prah, tekućina

Važna osobina AFA alge je građa stanične membrane. Izgrađena je od tvari slične glikogenu pa joj je iskoristivost 97%. Zbog visoke iskoristivosti hranjivih tvari AFA alge, dojenčad, bolesnici i osobe starije životne dobi mogu ih usvajati gotovo 100%.

AFA alge iznimno bogata klorofilom; po strukturi molekule ona je slična hemoglobinu (koji prenosi kisik) u eritrocitima i zato je nazivaju “zelena krv planete”. Klorofil djeluje kao snažan biostimulator s prirodnim pročišćavajućim i regenerirajućim učinkom na organizam.

 AFA alga nevjerojatno brzo utječe na određena anemična stanja (sideropenična anemija). S kliničke točke gledišta teško je objasniti iznimne rezultate osobito kada se zna da su preporučene doze željeza u farmaceutskim pripravcima veće nego u algama. Tajna AFA alge je vjerojatno u idealnoj kombinaciji sastojaka čiji je kreator sama priroda.

Fiziološke aktivne tvari, kao što su različiti fikopigmenti, prirodni antioksidansi, enzimi, klorofil i drugo daju AFA algi naglašena radioprotektivna – /zaštita od radijacije/ i antikancerogena svojstva. Zahvaljujući njima, mogu se zaštititi ljudi koji rade u radioaktivnoj sredini, pacijenti koji se zrače, te se mogu prevenirati zloćudne bolesti ili spriječiti njihov recidiv kod rizičnih grupa stanovništva.

AFA alga djeluje blagotvorno i na izmjenu tvari i na aktivnost svih organa i organskih sustava. Posebno treba naglasiti da je kod klamatskih algi, koje su slatkovodne alge, sadržaj joda znatno manji u usporedbi s morskim algama i ne postoji opasnost stimulacije štitnjače kada se primaju u dozi od 1 do 6 grama na dan.

Jedan od najzanimljivijih i najvažnijih učinaka AFA alge je njegov blagotvorni učinak na živčani sustav, mozak i psihu. Prema dr. Gabrielu Cousensu, vodećem specijalistu holističke medicine iz SAD-a, ta alga aktivira neurotransmitorske sustave koji mogu spriječiti depresiju, poboljšati koncentraciju, jasnoću i izdržljivost uma. Stimuliraju i kreativne sposobnosti te razvoj desne hemisfere, tj. intuitivne i umjetničke crte osobnosti. Isti taj autor bio je svjedok obrnutog procesa Alzheimerove bolesti kod pacijenata koji su redovito uzimali velike količine AFA alge. Također te alge pokazuju blagotvorni učinak kod multiple skleroze, epilepsije, depresije, psihoze, neuroze, mentalne zaostalosti, dječje paralize itd. To je rezultat ne samo činjenice što je AFA alga vrijedno stanično hranjivo, već i što sadrži velike količine neuropeptidnih prekursora koji su vitalno važni za moždanu djelatnost.

Mozak je organ preopterećen našom užurbanom svakidašnjicom. Stres, učenje, nedovoljan odmor, pušenje, alkohol, premorenost, konkurencija u svemu, prije ili poslije uzrokuju pad koncentracije, a da ne govorimo o smanjenoj radnoj sposobnosti. Možda su AFA alge rješenje! Poznata kao eliksir za mozak, ta se alga pokazuje kao supergorivo za živčani sustav. Ona je u stanju napuniti, obnoviti i energizirati umorne stanice.

Drugi aspekt djelovanja AFA alge je stimulacija kompleksa epifiza-hypotalamus-hipofiza. Kako su prirodni pripravci iznimno složene kemijske strukture i njihov točan mehanizam djelovanja se ne zna, svaka tvar koju unosimo u organizam ostavlja svoje vibracije u tijelu te je moguće postojanje određene pravilnosti u stimuliranju različitih dijelova mozga odgovarajućim hranjivima pa tako dolazi do željenog učinka.

Ukratko blagodati:

Vrijedan doprinos programu detoksikacije.

AFA ALGE povećavaju mentalnu budnost i potiču skladno funkcioniranje mozga, pomažu kod kroničnog umora i depresije, poboljšavaju probavu, štite od osteoporoze, smanjuju rizik od raka, jedina su hrana koja potiče organizam na aktivaciju T-limfocita (stanica-ubojica) koje 30-40 minuta dnevno u organizmu traže stanice patogenih bakterija, virusa i kancerogene stanice i uništavaju ih. Na taj način organizam se čuva od bolesti i jača se imunitet, itd.

2 kapsule, 1čajna žličica(1g) praha (za napitke i posipana po hrani) ili jedna kapaljka tekućine dnevno.

Pijte puno izvorske ili pročišćene vode (preporuča se do 2 l čiste izvorske ili profiltrirane vode dnevno).

Povećajte unos da bi dosegli optimalnu dozu za sebe – između 2 i 8 kapsula dnevno u skladu s tjelesnom konstitucijom, željama i potrebama.

Ovu čudesnu, moćnu, malu biljku su u svoju prehranu uključili oni

svjesni  – jer za kvalitetan život je potrebno dobro zdravlje i

bolesni – kao višestruku pomoć organizmu na putu ka ozdravljenju!

Budite radije svjesni i otkrijte nevjerojatne hranjive vrijednosti AFA alge


Narudžbe i ostale informacije obratite se putem maila:  afaalge.hr@gmail.com ili mob. +385 (0) 98 9770 275

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s