Omega 3 iz biljnog svijeta

Poznato je da se Omega3 masne kiseline uzimaju od riba, iz njihove jetre. Također je poznato da se ribe hrane drugim ribama, uz obalu, pa i ne mora to biti obala. Zbog zagađenosti za koju smo naravno mi glavni i odgovorni, u jetri tih riba mogu se pronaći tragovi žive, kao i ostali toksini. Jedino bih možda stala iza aljaškog lososa, koji je jedini biljojed, dakle ne hrani se drugim ribama, već morskim travama i algama. Omega 3 dobivena iz aljaškog lososa, pogodna bi bila za sve, i trudnice, dojilje, malu djecu, te žene koje planiraju trudnoću, tim više što se masne kiseline ne uzimaju iz njegove jetre, već iz filea.

No to nije jedini problem kod ribica, lososa, tuna, bakalara i ostalog podvodnog svijeta. Preveliki izlov istrijebio je već 90% tih velikih svjetskih predatorskih riba.

Stoga preporučamo da masne kiseline odaberete iz biljnog svijeta, koje je održivo i nije podložno zagađenju, poput Aquasource masnih kiselina.

Kako djeluju masne kiseline?
Esencijalne masne kiseline ulaze u sastav prirodnih masti i lipida tijela. Izgrađuju stanične membrane i samim time reguliraju protok različitih hranjivih, tijelu potrebnih tvari, u i izvan stanica, zaštićujući ih od toksina, bakterija, virusa i alergena. Reguliraju metabolizam i tjelesnu temperaturu. Smanjuju visoki krvni tlak djelujući na povišene vrijednosti kolesterola u krvi te usporavaju proces stvaranja masnih naslaga. Neophodne su za normalno funkcioniranje imunološkog sustava i svih žlijezda s unutrašnjim izlučivanjem – štitnjače, nadbubrežne, spolne… Važne su u prenošenju kisika, te u proizvodnji hemoglobina. Pomažu smanjenju tjelesne težine zbog izgaranja štetnih masti, stimuliraju rast, vitalnost i um.

Esencijalne masne kiseline posjeduju izrazito antikancerogena, protuupalna i protualergijska djelovanja koja su vrlo bitna za sprečavanje artritisa, astme, rinitisa i drugih alergija te degenerativnih oboljenja.

Kada davati?
· prevencija kardiovaskularnih oboljenja; (pomažu da se kolesrerol ne taloži u krvnim žilama i da ga je manje u krvi),
· umor akutni, kronični, bezrazložni
· dugotrajni stres, depresija, prekomjerno znojenje, ćelavost
· oslabljeni ili jako poremećeni imunološki sustav,
· degeneracija jetre i bubrega,
· poremećaji u radu štitnjače, nadbubrežne i ostalih žlijezda s unutarnjim lučenjem,
· PMS i sterilitet kod muškaraca,
· karcinom dojke i debelog crijeva,
· programi za smanjenje tjelesne težine, (pomažu izgaranje suvišnih masnoća)

2ml tipično sadrže:
Omega-3 76mg
Omega-6 338mg
Omega-9 1076mg

A sad…čemu sve?
Ukoliko još niste koristili afa lage, preporučamo program: Lagani pocetak

Narudžbe možete poslati, zajedno sa svojim upitom putem web obrasca OVDJE
ili na mail: morana.zg@gmail.com ili na mob. 098/9770 275

II.

Flexibility je nastao da bi pružio hranjivu pomoć za optimalno zdravlje zglobova.

Zbog surovosti života naše kosti su pod stalnim pritiskom. Naši zglobovi stalno se pomiču pod težinom i napetošću, poput ruke dizalice i stoga su podložni svakodnevnom trošenju. Tijelo ima svoje prirodno podmazivanje i na druge načine štiti zglobove. Ali fizička aktivnost i vrijeme mogu uzeti svoj danak.

Glukozamin i kondroitin su popularni dodaci za zdrave zglobove. Ali samo AquaSource Flexibility sadrži jedinstvenu kombinaciju ovih prirodnih sastojaka uz značajan odabir drugih tvari koja može koristiti vašim zglobovima

III.

Za cijelu obitelj preporučamo Afa alge u tekućini, obogaćene ekstraktom borovnice i brusnice

IV.

Sea power Alga – mešavina je 3 različita tipa morskih algi (morskih trava), smeđih algi, crvenih algi i zelenih algi u kombinaciji s AquaSource Algae (modrozelenim algama)

auquaource-proizvodi

V.

Moon rise je koristan za sve djevojke-žene, od prve menstruacije do duboke starosti u svrhu potpomaganja pravilne funkcije jajnika, poboljšanja hormonalne ravnoteže, a kasnije i borbe s osteoporozom i zloćudnim oboljenjima.

Postoji izuzetak; kremu ne trebaju upotrebljavati trudnice i dojilje.

Moon rise je specijalna krema sa ekstraktom divljeg jama kao glavne supstance. Sadrži i druge prirodne tvari korisne ženskom endokrinom sustavu kao npr: ružino ulje, badem, šafran, avokado, jojobu….

MOON BALANCE

– dobro zdravlje i vitalnost tijekom menopauze i općenito
– pomoć tijelu za vrijeme razdoblja promjene.

Ljekovite trave i hranjive tvari koje pomažu: Pfaffia, Meksički jam, Dong Quai, Maka, Astralagus, Atriplex, Lignani, Vitamin C, Vitamin E.

Jedinstvena kombinacija ljekovitih biljki i hranjivih tvari u Moon Balance-u unapređeni su da održe zdravlje i vitalnost tijekom menopauze. Probavni enzimi dodani su da bi poboljšali apsorpciju, a formula je dodatno poboljšana AquaSource algama i visoko bio – raspoloživim mineralima u obliku iona, za staničnu ravnotežu.

Narudžbe možete poslati, zajedno sa svojim upitom putem web obrasca OVDJE
ili na mail: morana.zg@gmail.com ili na mob. 098/9770 275

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s