Zelena energija

Odlična hrana za trudnice i dojilje, malu djecu, osobe sa slabim apetitom, starije ljude i rekonvalescente

AFA alga , Spirulina i Organic alfaalfa (Lucerna) jedinstveni prirodni spoj algi i organske djeteline koji potpomaže tijelo moćnom hranjivom formulom.

U AFA algi su svi hranjivi sastojci potrebni organizmu i to u savršenom omjeru; vitamini, minerali, enzimi, klorofil, elementi u tragovima, masne kiseline i aminokiseline.

Stručnjaci tvrde da nije tako efikasna samo zato jer sadrži najveću zalihu hranjivih tvari koju su do sada otkrili, već zato što sve te tvari djeluju sinergijski. Djelovanje svih zajedno je veće negoli zbroj svih pojedinačnih.

Radi najpovoljnijeg omjera među tvarima tijelo ih odlično asimilira.

AFA alga je vrlo lužnata – njezina pH vrijednost je 9 -11.

Sadrži čitav spektar vitamina B. U usporedbi s uzgojenom spirulinom i chlorellom sadrži više vitamina C, B2 i B12, kalcija, kroma, beta karotena i biotina, 2 puta više enzima i 3 puta više klorofila. Njena specifičnost, sadržana je u tome da njena stanična membrana, zbog borbe za preživljavanje u niskim zimskim temperaturama, stvara enzime koji sadrže višestruko nezasićene masne kiseline. Ovu algu također karakterizira veliki sadržaj bjelančevina, sadrži ih od 60 do 68 % ovisno o godišnjem dobu.

Pored toga što hrani tijelo, AFA alga odlično utječe na duševno stanje i podupire duhovni razvoj, tvrde poznati liječnici i savjetnici u prehrani, autori mnogih knjiga o dobrobiti AFA alge, G. Cousens i C. Opitz. Oni smatraju da alga sadrži visoke vibracije koje se prenose kao hrana. Dr.med. G. Cousens tu algu daje na konzumiranje svojim pacijentima i postigao je izrazito velike rezultate, a naročito kod bolesti oštećenja mozga.

Mnogi drugi autori pišu o blagotvornosti AFA alge i navode začuđujuće rezultate iz vlastitog iskustva. Svi ističu nevjerojatan utjecaj kako na tijelo tako i na duh.

Razumljivo je da takva “super hrana” ne može otkloniti sve teškoće čovječanstva, ali može znatno doprinijeti pozitivnim promjenama na osobnoj i na globalnoj razini.

Spirulina Pacifica, (Havajska alga); modrozelena alga, punovrijedna, blagotvorna i također lako usvojiva hrana. Sadrži preko stotinu različitih hranjivih tvari sa sinergijskim djelovanjem među kojima su bjelančevine, vitamini i minerali, antioksidans beta-karoten, gama-linolenska kiselina i druge esencijalne masne kiseline, polisaharidi, sulfoglikolipidi… Za razliku od AFA alge koja divlje raste u slatkoj vodi Klamatskog jezera, spirulina je uzgojeni morski fitoplankton.

Organic Alfalfa, (Lucerna – zemna biljka); u narodnoj medicini djetelina se upotrebljava kao tonik koji stimulira probavu i apetit, pomaže povećanju tjelesne težine, jača vitalnost, povećava izdržljivost tijela i uma, poboljšava raspoloženje i samosvijest. Fitoestrogen iz lucerne u ljudskom organizmu pomaže gustoći kostiju.

Djelovanje:

– opći imuno tonizirajući i stimulirajući efekt za tijelo,
– povećava psihofizičku izdržljivost i smanjuje negativne reakcije na stres
– regenerira cijeli organizam,
– povećava vitalnost,
– poboljšava apetit i probavu

Kome je potrebna zelena energija:

– osobama sa oslabljenim imunološkim sustavom,
– onima koje često pobolijevaju, alergije, astma,
– malaksalim osobama i bolećivim ljudima,
– maloj djeci i starijim osobama,
– teško bolesnoj djeci,
– osobito; trudnicama i dojiljama,
– osobama sklonim mršavljenju
– za lakšu probavu,
– kod nesanice
– osobama sa hipertrofijom prostate

Zelena Energija posebno se preporučuje djeci koja češće obolijevaju, kod loše probave, nesanice, neuhranjenim osobama, trudnicama i dojiljama (povećava kvalitetu i količinu mlijeka), te svima koji žele povećati nivo energije i izdržljivost tijela i uma.
Zelenu energiju je najbolje uzeti na prazan želudac 30 minuta prije ili 2 sata nakon obroka, uz dosta vode, ili izmiješati prah u vodi. Uzimati onoliko koliko procijenite da je potrebno vašem zdravlju.

Nema tog slučaja kada zelena energija uz esencijalne masne kiseline neće dati odlične rezultate.

Budući alge imaju detoksikacijsko djelovanje, kada se koristi prvi put može kod nekih osoba izazvati laganu vrtoglavicu, lagani osip i slično, ali to ne treba biti razlog da se prestane uzimati. Dapače, nastaviti, a organizam će se polako očistiti od toksina i tegobe će proći.

Ukratko:

Ukomponirana 3 sastojka od ključnog značaja za održanje pravilne prehrane; AFA alga, spirulina, organska alfalfa. Ovaj “trio” kojeg čine prirodne komponente predstavlja idealan početak svakog dana, te pomaže pri održavanju organizma u današnjem zahtjevnom svijetu. Posebno se preporučuje djeci, neuhranjenim osobama, rekonvalescentima, starim osobama, trudnicama i dojiljama.

Maloprodajna cijena 120 kapsula 333,00 kuna + 18 kn dostava. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe.

Naručite ZELENU ENERGIJU OVDJE

3 misli o “Zelena energija

  1. Povratni ping: DARUJEMO U PROSINCU! | Afa alge

  2. Povratni ping: Alkalnost organizma | Afa alge

  3. Povratni ping: U travnju… | Afa alge

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s