AquaSource Afa Alge – sada certificirane kao organske od strane BDA i EU

Osnova mnogih AquaSourceovih proizvoda je vlastita AquaSource organska alga Superhrana*. AquaSource afa alge smatraju se jednim od najboljih dostupnih nutritivnih suplemenata na svijetu.

Sada certificirane kao organske od strane BDA i EU, AquaSource alge predstavljaju nutrijentima bogat, efikasan izvor hrane koji pruža značajne količine antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala.

Osim što su krajnje efikasan izvor prehrane, pružaju pomoći podršku u prirodnim procesima oporavka tijela, na taj način omogućujući produktivniji životni stil.

💚 Najpotpunija i naj uravnoteženija prehrana iz Prirode

Znanstvenici su već stotinama godina svjesni algi kao izvora hrane i nutritivnog suplementa. Izučavali su različite oblike algi iz cijelog svijeta.

Jedna vrlo hranjiva vrsta algi poznata je kao “modro-zelena alga” (Aphanizomenon Flos Aquae ili AFA).

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) verificirala je zdravstvene tvrdnje vezane za AquaSource organske alge Superhranu* temeljem dokumentiranih nutritivnih profila naših algi.

Nutritivni profili su nutritivni uvjeti koje namirnice moraju zadovoljiti kako bi u za sebe mogle vezati nutritivne i zdravstvene tvrdnje. Jedan od ključnih ciljeva ove regulative je osigurati da bilo
kakva tvrdnja koja se iznese na etiketi neke namirnice u EU bude jasna, a ujedno i potkrijepljena znanstvenim dokazima.

👉 Ključni nutritivni elementi i dobrobiti AquaSource organskih algi Superhrane* uključuju:

🟢Vitamin B12 – Povećava energiju i smanjuje umor, podržava zdravi probavni sustav, nervni sustav tenormalnu kognitivnu funkciju.

🔵Vitamin B5 – Pomaže metabolizmu i održavanju zdrave kože, podržava nervni sustav te pomaže u nošenju s našim modernim, stresnim načinom života.

🔴Vitamin C – Smanjuje iscrpljenost te doprinosi boljoj kognitivnoj funkciji. Važan je za imunološki sustav. Također je potreban za formiranje kolagena, glavne strukturalne bjelančevine koja se nalazi u vezivnom tkivu.

🟠Vitamin E – Pomaže zaštititi stanice od oksidacijskog stresa.

🟡Željezo – Potrebno u formiranju hemoglobina. Željezo također doprinosi boljoj kognitivnoj funkciji te smanjenju umora i iscrpljenosti.

AquaSource organske alge Superhrana* sadrže značajnu količinu gore nabrojanih vitamina i minerala–i to u 100 % prirodnom bio-dostupnom obliku.Otud možemo iznositi gore navedene zdravstvene tvrdnje koje je odobrila EFSA.

Ove tvrdnje predstavljaju snažnu podršku prodaji – budući da potvrđuju nutritivnu “gustoću” AquaSource organskih algi, kao i proizvodnu metodu koja u najvećoj mjeri smanjuje gubitak nutrijenata.

👉 Organski certifikati i garancija kvalitete

Tijekom cijelog proizvodnog ciklusa, pojedini procesi se bez prestanka nadziru kako bi se osigurala kvaliteta. Vršimo i periodično uzorkovanje algi iz svakog proizvodnog ciklusa, kako bismo pouzdano utvrdili da se održava integritet proizvoda.

•Jedan od najpotpunijih i najefkasnijih izvora prehrane koji se nalazi u prirodi.

•Bio Active Dehydration® proces čuva maksimalnu nutritivnu vrijednost.

•Osigurava široki opseg prehrambenih sastojaka uključujući vitamine, minerale, antioksidanse, bjelančevine, aminokiseline, masne kiseline i
neuropeptide.

•Pomaže smanjiti umor i iscrpljenost.

•Podržava imunološki sustav.

•Pomaže normalnoj kognitivnoj funkciji koja je važna za memoriju i percepciju.

•Dostupna u praktičnim “True-ölled” kapsulama (bezveziva ili puniva), prahu i tekućem obliku.

•AquaSource organske alge u prahu ili veganskim kapsulama su registrirane i kod britanskog Veganskog Društva (Vegan Society UK).

👉Uzorci suhih algi se uzimaju poradi analize slijedećih sastojaka:

Standardna metoda brojanja koliformnih bakterija, E.Coli, stafilokoka, salmonele, kvasaca, plijesni, listerije, vlage,
mikrocistina i teških metala (živa, olovo, arsen, kadmij).

Ukoliko se rezultati ovih analiza nalaze unutar specifikacija, alge dobivaju
odobrenje za slanje u UK. Tamo se pune u kapsule, pakiraju i obilježavaju etiketom GMP (Good Manufacturing Practice tj. DPP, Dobra proizvodna praksa).

Pogon za preradu u UK posjeduje
certifikat BRC (British Retail Consortium tj. Britanskog maloprodajnog konzorcija), koji predstavlja globalni standard koji se primjenjuje u preko 140 zemalja.

Ovaj pogon također i sam posjeduje organski certifikat (Organic Certificate Processor.®∞).

👉Aphanizomenon flos-aquae, alge iz jezera Klamath posjeduju organski certifikat sukladno standardu koji propisuje USDA (Američko ministarstvo poljoprivrede), “7CFRPart205”:100% organsko. Certifikat BDA (Biodynamic Association Certification GB-ORG-06)

AquaSource organske alge Superhrana* dobila je certifikat koji jamči da udovoljava organskim standardima Biodynamic Association, s registarskim brojem 826.

Pored svega navedenog, nakon što pristigne u naše skladište, svaka pošiljka mora udovoljiti cijelom nizu internih AquaSource standarda za garanciju kvalitete. AquaSource organske alge kao Superhrana*

Naše su alge danas prepoznate kao Superhrana*. Ovoznači da predstavljaju izvor hrane koji je krajnje bogat nutrijentima i efikasan, koji sadrži značajne količine antioksidansa, polifenola, vitamina i minerala. Pored činjenice da je riječ o iznimno
djelotvornom izvoru prehrane,

Superhrana može pomoći u prirodnom procesu tjelesnog oporavka te pridonijeti produžetku produktivnog životnog stila.

👉VAŽNA NAPOMENA:
AFA alge imaju riješenje Ministarstva zdravstva od 30.07.2007. Klasa UP/I 541-02/07-01/470

U SAD-u je uzimanje 5 grama AFA alge na dan, patentirano kao lijek protiv Multipleskleroze, Dijabetesa (šećerna bolest), Alzheimerove bolesti, Parkinsonove bolesti, za ublažavanje posljedica srčanog udara, moždanog udara i ciroze jetre. Broj patenta u SAD-u je 6814961.

👉ZA POTROSACE:
Narudzbu kao i dodatne informacije, i skriptu u pdf. formatu mozete izvrsit putem maila. afaalge.hr@gmail.com ili
morana.zg@gmail.com i putem SMS: 098/9770 275

Afa alga, 120 kaps: 460kn
Koenzim Q10, 30 kaps: 320 kn
Masne kiseline, 50 ml: 185 kn

Dostava je moguca samo unutar RH. Uplata se izvrsava prilikom narudzbe. Postarina iznosi 18 kn za iznose do 1000 kn, iznad 1000 kn je besplatna.

ID: BER63348
Neovisni distributer, tvrtke AquaSource, predstavnistva u Hrvatskoj

🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙🍀💙

Godine 2019. predstavljeni smo u dokumentarnoj emisiji “Food on prescription” (u prijevodu: “Hrana na liječnički recept”) u produkciji britanskog College of Medicine. Kratak video izvadak koji s vama dijelimo dosada je ostvario preko 150.000 pregleda, na raznim platformama, u preko 50 zemalja! Ovaj iznimno vjerodostojan video demonstrira koristi AquaSource alga, uključujući proizvodne procese i nepokolebljivu posvećenost kvaliteti koja se ulijeva u svaku kapsulu ove, nutrijentima bogate, zelene dobrobiti.

Video je preveden na 7 jezika, ukljucujuci i Hrvatski, a mozete ga pogledati ovdje:

https://media.aquasource.net/video/college-of-medicine-documentary

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s