AquaSource Program Lagani Početak

“Nikada prije nisam koristio nutritivne suplemente. Koji je najbolji način da započnem?”


Ovaj program preporuča se svima koji se po prvi put susreću s AquaSource nutritivnim suplementima.  AquaSource Program lagani početak (Start Easy Programme) osmišljen je da čuva razine važnih enzima i bakterija u probanom traktu. Uključuje i AquaSource alge koje podržavaju unutarnje mehanizme čišćenja samog tijela te pomažu optimizaciji nutritivnog unosa, što doprinosi općoj dobrobiti i vitalnosti. 

Ključne prednosti: 

• Lagan način da se započne uzimanje nutritivnih suplemenata.
• Podržava unutarnje mehanizme čišćenja samog tijela.
• Pomaže optimizirati nutritivni unos, što doprinosi općoj dobrobiti i vitalnosti.Program lagani početak je siguran i lagan program raspoređen u 4 tjedna, koji se sastoji od AquaSource Algi, AquaSource Probavnih enzima te AquaSource Acidofila i AquaSource Bifidus kompleksa.


AquaSource Probavni enzimi – ključni za pravilnu probavu, ovi esencijalni enzimi uključeni su u kombinaciju kako bi pomogli i podržali probavne procese u vašem tijelu.


AquaSource Bifidus – bifidus se prirodno nalazi u kolonu, u debelom crijevu. Poboljšava optimalnu ravnotežu prijateljskih bakterija, omogućujući efikasno funkcioniranje i eliminaciju toksina.


AquaSource Acidofil – ove prijateljske bakterije, koje se inače nalaze u tankom crijevu, također pomažu održavati probavno zdravlje.


AquaSource Alge – ova je superhrana* sušena na niskim temperaturama pomoću našeg zaštićenog BioActive Dehydration® procesa. Riječ je ustvari o AquaSource modro-zelenim algama iz Gornjeg jezera Klamath koje, na osnovu mjerila gram-za-gram, predstavljaju krajnje bogati izvor širokog opsega ključnih nutrijenata.


Napomena: ispravna hidracija je ključna. Pijte izvorske ili pročišćene vode što više možete – optimalno bi bilo 2 litre na dan. Dovoljan unos vode ključan je za ispravnu eliminaciju toksina iz tijela i za ukupno zdravlje.

Sljedeći koraci 

Mnogi ljudi nastavljaju uzimati AquaSource Alge i AquaSource Probavne enzime i nakon što su dovršili AquaSource Program lagani početak. Drugi pak nastave uzimati AquaSource Kompleks masnih kiselina, AquaSource Super antioksidans i druge AquaSource proizvode koji zadovoljavaju njihove specifične potrebe. Posavjetujte se sa svojim AquaSource sponzorom.

*Više detalja o superhrani vidi na stranici 

Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA) utvrdila je sljedeće:

Vitamin B12 i vitamin B5 doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.
Vitamin B12 doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava.
Vitamin B5 doprinosi normalnim mentalnim performansama.

Podaci o alergenima:

Sukladno EU Uredbi br.1169/2011 o informiranju potrošača o hrani, ovaj proizvod ne sadrži alergene.

Lagani pocetak

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s