Slana voda

Himalajsku sol također nazivaju i bijelim zlatom. Nekad je sol bila dragocjena, i stoga mnogo skuplja nego što je danas. Ponekad se upotrebljavala i kao sredstvo plaćanja.

Alkemičari su sol nazivali ‘petim elementom’ – uz vatru, vodu, zemlju i zrak – jer su njene osobine bile usporedive samo sa eterom, pravim petim elementom.

Himalajska kristalna sol – uravnotežena kristalna struktura je lijepo razvedena. Kristali su povezani sa mineralnim elementima (84) i tvore harmoničnu cjelinu. To znači da energiju koju sadrže minerali, tijelo u potpunosti iskoristi. Ti kristali su puni života.

Rezultati istraživanja su pokazali da je himalajska kristalna sol potpuno izgrađena i nužno potrebna. Na naše tijelo i živčani sustav ona ima istinski pomlađujući učinak.

Kod obične kuhinjske soli ne opaža se nikakva kristalna struktura, kristali su potpuno mrtvi i u prehrani potpuno nepotrebni. Zbog toga nam liječnici nerijetko savjetuju da uporabu soli smanjimo na minimum.

Morska sol je negdje između himalajske i kuhinjske soli. Nazire se kristalna struktura, ali kristali su razdvojeni od životno važnih elemenata. Zbog toga metabolizam koloidnih elemenata nije osiguran.

Himalajska kristalna sol je od svih soli koje su na raspolaganju na našoj planeti, najkorisnija i čista sol. Sunčeva energija je pred milijunima godina isušila prvotno more. Ta kristalna sol potpuno je prvotna i prirodna, potpuno ista kao pradavno prvotno more. Sadrži sve elemente koje možemo naći u našem tijelu. Ta sol samo čeka na trenutak, da svoju prirodnu, uskladištenu energiju, svoj bio-fotonski sadržaj ispusti u vodu, koju joj dodamo. Takva kristalna otopina je čisti ocean energije.

Danas liječnici klasične i alternativne medicine uspješno iskorištavaju prastaro znanje o slanici – ”solle”, koja izvire iz kombiniranja himalajske kristalne soli sa dobrom, kvalitetnom izvorskom vodom. Njihov uspjeh ponovo zaslužuje našu pozornost, jer ovdje imamo pristup skrivenim moćima tim prirodnim kristalima soli.

Ta prirodna kristalna sol milijunima je godina podvrgnuta ogromnom pritisku, koji su uzrokom tvorbe kristalne soli. Što su veći pritisci, kristalna struktura postaje punija svojom informacijom / energijom. Ti kameni kristali imaju najbolju potpunu geometrijsku strukturu. Kristalna sol se provlači kroz brdo kamene soli, na području gdje su bili povoljni uvjeti i pritisci, kao prozirna, bjelkasta, ružičasta ili crvenkasta žila. Što je kvadratni oblik kristala geometrijski potpuniji, veća je količina informacija, baš kao i kod dijamanta. U kristalnoj soli elementi su tako mali, da ih naše stanice sa lakoćom uvuku u sebe i prerade. Kristalna sol se zbog svoje potpune izgradnje, iz geološkog pogleda zove halit, što dolazi od keltskog izraza ”hall” – vibracija, i ‘lit”, lux, lue, licht – svjetlo, svjetiljka. U slobodnom prijevodu halit bi značio njihanje svjetiljke.

U starim vremenima kristalnu sol nazivali su i kraljevskom soli, jer je bila rezervirana za članove kraljevske obitelji. Ostali, obični, mještani upotrebljavali su kamenu sol.

Prava himalajska sol melje se ručno.

Boja, odnosno nijansa Himalajske kristalne soli ovisi o iskopu, pa tako ona može biti tamnija ili svjetlija. Može varirati od bijele boje, pa do tamno crvene, no svejedno se radi o čistoj SALINA MED® Himalajskoj soli.

Lit.: Wasser & Salz, Urquell des Lebens – Uber die heilenden Krafte der Natur; dr.med. Barbara Hendel i Peter Ferreira http://www.himalajska.com/

Himalajska sol

kristalna fina 400g – 63,00 kn;

kamena 250g – 84,00;

gruba 250g – 63,00 kn

1. Što je tretman slanom vodom?

Duhovi (demoni, vragovi, negativne energije itd.) utječu na ljude i uzrokuju im nevolje kroz svoju crnu energiju. Crna energija može stvarati razne probleme kao što su depresija, nejasno razmišljanje i neispravan rad organa, što vodi do još daljih poteškoća poput ovisnosti, financijskih problema, boli u prsima itd.

Duhovi prenose svoju crnu energiju na napadnute osobe i stvaraju velike zalihe u njihovim tijelima. Teško je riješiti se te crne energije osim kroz uopćen duhovni lijek kao što je duhovna praksa ili specifičniji kao što je tretman slanom vodom.

Tretman slanom vodom je jednostavan, ali moćan način za suzbijanje štetne i nevidljive crne energije i njeno ispuštanje iz našeg sustava. Radeći to, ne tratimo našu duhovnu praksu za suprotstavljanje crnoj energiji. Umjesto toga, ona može biti iskorištena za ostvarivanje našeg duhovnog rasta.

2. Kada trebamo koristiti tretman slanom vodom?

Svatko od nas je pod utjecajem duhova u određenoj mjeri. Kao rezultat toga, svi imamo neki stupanj njihove crne energije u našem tijelu. Provođenje tretmana slanom vodom na dnevnoj bazi pomaže u uklanjanju te crne energije iz našeg tijela.

Tretman slanom vodom posebno treba provoditi kada imamo sljedeće simptome:

 • Letargija
 • Smanjena aktivnost
 • Nesposobnost razmišljanja
 • Prekomjerne misli, posebno kad su negativne
 • Ljutnja ili bilo koja druga ekstremna emocija
 • Stres
 • Bilo koji oblik fizičke bolesti

Kada osjećamo bilo koji od gore navedenih simptoma, nalazimo se u fizički, emocionalno ili duhovno oslabljenom stanju. U takvom oslabljenom stanju, duhovi nas napadaju i ulijevaju više crne energije i aktiviraju simptome u još većoj mjeri.

Slika dolje je suptilna slika duha kako uzrokuje depresiju kod osobe.

Napomena: Svaki put kada smo u oslabljenom stanju, izlažemo se napadu, jer u takvom stanju duhovi (demoni, vragovi, negativne energije itd.) trebaju najmanju količinu energije da bi djelovali na nas.

U slučajevima teških neprilika, tretman slanom vodom se može ponoviti 2-3 puta dnevno u razmacima od 2-3 sata za bolje rezultate.

3. Što je potrebno za tretman slanom vodom?

 • Veća kanta
 • Voda kojom napunimo kantu (do polovice) tako da nam gležnjevi budu prekriveni kada uronimo noge u kantu
 • Kamena sol (kristali morske soli)
 • Ručnik
 • Prostirka za noge

4. Kako se provodi tretman slanom vodom?

4.1 Upute – korak po korak

Priprema:

 • Napunite kantu (do polovice) vodom da prekrijete gležnjeve. Dodajte 2 čajne žličice kamene ili morske soli.
 • Molite se Bogu iskreno i s vjerom da odstrani crnu energiju u vama. Također, molite se posebno za uništavanje crne energije duhova (demona, vragova, negativnih energija itd.) koji na vas utječu. Molitva je važan sastojak koji potiče učinkovitost ovog lijeka.

Lijek:

 • Sjedite uspravno sa stopalima uronjenim u slanu vodu. Spojite pete (stražnje dijelove) i držite razmak od 2-3 cm između tabana (kod prstiju). Ovo rezultira maksimalnim otpuštanjem crne energije. Ako se stopala dodiruju kod prstiju, stvara se prepreka kod ispuštanja crne energije kroz stopala.
 • Držite stopala u slanoj vodi 10-15 minuta.
 • Dok su stopala uronjena, pojajte Božje Ime prema svojoj religiji.

Na kraju:

 • Nakon završetka tretmana molite se Bogu da stvori zaštitni omotač oko vas.
 • Zatim bacite slanu vodu u wc-školjku i isperite kantu.
 • Pojajte Božje Ime prema svojoj religiji 2-3 minute.

5. Koji je mehanizam djelovanja?

 1. Pojanje i molitva uzrokuju izbacivanje i razgradnju čestica crne energije nakupljenih u raznim dijelovima našeg bića od strane duha.
 2. Slana voda ima sposobnost izvlačenja crne energije van.
 3. Kako crna energija izlazi van, može biti popraćena simptomima poput zijevanja, podrigivanja, obamrlosti nogu, topline u ušima i očima itd. Ponekad se javlja osjećaj suhoće na uronjenoj koži stopala. To je znak izlaženja crne energije. Također je primijećeno da ponekad, nakon tretmana slanom vodom, voda postane crnkaste boje ili poprimi neugodan miris ili ponekad postane topla. To je zbog kontakta s crnim frekvencijama koje izlaze iz tijela.

6. Primjeri blagodati tretmana

6.1 Što se zapravo zbiva u suptilnoj dimenziji za vrijeme tretmana slanom vodom?

Kada je osoba koja je pod utjecajem duhova (demona, vragova, negativnih energija itd.) radila tretman slanom vodom, tragateljica s razvijenim šestim čulom (ESP), Madhura Bhosale, primijetila je sljedeće efekte tretmana na duha i njegovu crnu energiju.

6.2 Suptilna slika uklanjanja crne energije

Ovo je suptilna slika efekata tretmana slanom vodom na crnu energiju vještice koja je izazivala pretjerane seksualne misli kod osobe.

Pogledajte VIDEO – tretman slanom vodom

Izvor: slana voda kao lijek
noćne more-duhovno iskustvo

Informaciju o tome kako kupovati Aquasource proizvode 30% jeftinije možete pronaći na ovoj stranici: KLIK

Za narudžbe i ostale upite obratite mi se putem moba: 098/9770 275 ili maila: afaalge.hr@gmail.com, morana.zg@gmail.com

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s